Workshop In-Beelden

In deze workshop laat Mariska Robers aan kinderen zien hoe visueel ingestelden hun creativiteit kunnen gebruiken en het zichzelf makkelijker kunnen maken op school.

We beginnen eerst met het wakker maken van de hersenen. Hiervoor gaan we even lekker bewegen. Daarna ruimen we het in je hoofd eens lekker op. We bekijken ook nog hoe je informatie als beeld kunt opslaan. Tot slot zullen we een tafel onthouden door op muziek te bewegen!

Workshop In-Beelden voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.
Zaterdag 14 april 2018
Van 10:30 tot 11:30 uur
De Vang, Lange Spruit 86 in Wateringen
Kosten workshop € 5,-  per persoon.

Aanmelden kan via info@bijleswestland.nl of door middel van onderstaand formulier.

De leeftijd voor deze workshop is vanaf 6 jaar. Wel moet je al kunnen lezen en schrijven om mee te kunnen doen.

Beelddenken

Iedereen wordt geboren als beelddenker. Als baby kun je je nog niet uitdrukken in taal, dus denk je in beelden. Als we groter worden gaan we steeds meer in woorden denken. Sommige mensen blijven altijd in beelden denken, ze zien wel 32 beelden per seconde! Dat betekent niet dat ze hun linkerbrein niet gebruiken, maar dat het rechterbrein dominanter is. Vaak zijn deze mensen heel creatief en hebben ze een heel goed geheugen. Een beelddenker ziet in één opslag het geheel. Ze denken ruimtelijk en  hoeven alleen het beeld weer terug te halen. Het huidige onderwijs sluit hier helaas niet bij aan, omdat de grootste groep leerlingen auditief leert.

Meer informatie? Bel naar 06-42356645 of mail naar: info@bijleswestland.nl, dit kan ook door middel van onderstaand formulier.