Beoordelingen

Om een beoordeling te geven kun je een mail sturen naar info@bijleswestland.nl of onderstaand formulier invullen.

Requelya zegt:
Mijn beide kinderen, Amberley en Kayden, volgen extra bijles rekenen bij Mariska. Haar geduld en vakkundigheid heeft ervoor gezorgd dat mijn dochter een grote sprong heeft gemaakt met rekenen en een niveau hoger zit. De ezelbruggetjes vinden mijn kinderen erg leuk. Kayden is net begonnen en hij vindt het ook erg leuk en leerzaam. De resultaten spreken voor zich. Mariska levert goed en professioneel werk. Bedankt!!

Aileen zegt:
Onze dochter heeft mede door Adhd veel moeite met rekenen en automatiseren. Ze had hele slechte resultaten, maar dit correspondeerde niet met de IQ-testen. Mariska is met haar op een andere manier naar het rekenwerk gaan kijken en hierdoor zijn haar cito resultaten in 1jaar van een hele lage E naar een hoge B. Maar nog veel belangrijker, ze heeft haar uitdaging gegeven en het zelfvertrouwen dat ze het wel kan! Hiervoor zullen we Mariska altijd dankbaar zijn!

Lydia zegt:

De bijlessen wiskunde en Nederlands van Mariska zijn erg leerzaam. Mijn kinderen hebben er handige ezelsbruggetjes geleerd en er was altijd voldoende mogelijkheid om vragen te stellen. Op een rustige en duidelijke manier legt Mariska de kneepjes van het vak uit.

Debby zegt:
Mariska heeft de kennis en ervaring om uw kind de nodige ondersteuning te bieden. Tevens houdt zij zich up-to-date met de huidige leermethoden. Met haar rustige stemgeluid en geduldige karakter weet zij tot een kind door te dringen. Daarnaast neemt zij de moeite om de schoolresultaten te bekijken en in contact te blijven met de leerkracht van uw kind. U kunt uw kind prima aan haar toe vertrouwen wanneer uw kind begeleiding kan gebruiken.

Wendy zegt:
Mijn dochter heeft in groep 8 bijles van Mariska gekregen voor met name rekenen. Het was fijn dat ze op school kon komen zodat Lisa meteen na school met haar aan de slag kon. Het klikte goed en Mariska legde het vaak net even anders uit dan op school werd gedaan waardoor Lisa het beter deed op school. Twijfel je nog dan zou ik zeggen gewoon doen!

Wanda zegt:
Met zoon van 10 een 'cursus' Beelddenken bij Mariska gevolgd. Vier interessante en leerzame lessen van 1 uur. Bijzonder te ervaren dat zo'n andere aanpak echt bleek te werken bij onze zoon. Het was echt een eye-opener en mijn zoon vond het leuk om te doen. Al met al zeker de moeite waard.

M. Afzalzada zegt:
Ik ben zeer tevreden over begeleiding van mijn zoon door Mariska.

Wilma zegt:
Mijn twee kinderen hebben de lessen als leerzaam en positief ervaren. Er was vooruitgang te zien in hun resultaten op school.

Marielle zegt:
Desi heeft al lang veel moeite met spelling, de regels duizelen in haar hoofd en het toepassen van deze regels bleef lastig. Bij de start van de bijles werd er eerst de nadruk gelegd op rust. Mariska leerde Desi om de tijd te nemen die ze nodig had voordat ze een taak moest uitvoeren. Uiteraard is er veel aandacht geweest voor spelling en taal. Desi kwam altijd enthousiast thuis en ze is steeds zelfverzekerder geworden. We zijn enorm blij met de hulp en ondersteuning van Bijles Westland. We gaan nu vol goede moed de volgende stap in de schoolcarrière in, en zullen zeker niet twijfelen om Bijles Westland weer in te schakelen mocht dat nodig zijn. Dank je Mariska voor je leerzame en leuke lessen.

Onno zegt:
Noa (15) heeft nooit een goed gevoel bij cijfers gehad. De grootheid of waarde van getallen die voor veel mensen vanzelfsprekend zijn, was en is voor haar onbegrijpelijk.
Omdat zij voor haar VMBO diploma een rekentoets moet afleggen, heeft zij een periode bijles gehad van Mariska. Dit heeft gemaakt dat Noa ontspannen haar rekentoets heeft afgelegd. Het cijfer heeft zij nog niet terug gekregen. maar zij had het gevoel 'grip te hebben' op de materie. Daarmee is het grootste deel van het doel al bereikt: ontspannen zijn bij iets wat je moeilijk vindt.
Verder was het prettig om alle wiskunde vragen ook aan Mariska voor te leggen. Naast de reguliere rekenbegeleiding kon ook worden ondersteund in gericht oefenen voor proefwerkweken. Dit was prettig.
Mocht het in de toekomst weer nodig zijn, zullen wij zeker weer de hulp van Mariska inschakelen.

Wouter zegt:
Zeker aan te raden, de laagdrempelige bijles van Mariska sluit goed aan bij het leerprofiel van de leerling.

Naima zegt:
Mijn dochter heeft moeite met rekenen en begrijpend lezen. Mariska heeft mijn dochter op deze twee onderdelen begeleid en haar cijfers omhoog weten te krikken. Ook pre-teaching heeft mijn dochter als zeer prettig ervaren.

Saskia zegt:
Onze dochter heeft onder andere dyscalculie. Leren rekenen is voor haar een proces wat veel aandacht, tijd en geduldige uitleg nodig heeft. Ze heeft ruim een jaar bijles gehad van Mariska en we zijn erg tevreden met de behaalde resultaten.

Janneke zegt:
Mijn dochter zit op bijles voor rekenen bij Mariska. Onlangs heeft ze haar rekentoets supergoed gemaakt. Ze is nu van 1 sterren naar 2 sterren gegaan met het rekenen op school. De bijles van Bijles Westland helpt heel goed!

Maroescha zegt:
Mijn zoon Dylan heeft tijdens de zomervakantie les gehad in rekenen van juf Mariska, en heeft daardoor een sprong gemaakt, die wij terug kunnen zien op school. Hartelijk dank hiervoor!

Patricia zegt:
Mijn zoontje lijkt te verdrinken in een klas van 30 leerlingen. Met veel plezier heeft hij bijles gevolgd bij Mariska. Bijles wordt hier op
een leuke, speelse en rustige manier gegeven. Eén op één! Ideaal voor mijn zoon. Bovendien lijkt het of de bijlessen van
Mariska hebben bijgedragen aan het zelfvertrouwen en leerplezier van mijn kind.

Undra zegt:
Wij zijn heel erg dankbaar voor de hulp met spelling en de gegeven begeleiding. Mijn zoon is zeer vooruit gegaan, zowel  thuis als op school. U krijgt veel complimenten van mij en de school van mijn zoon. Als wij weer eens hulp nodig hebben gaan wij zeker weer naar Bijles Westland.

Akila zegt:
Mijn zoon krijgt bijles in rekenen van Mariska, ik ben erg tevreden hierover, hij snapt het nu wat beter omdat Mariska het duidelijk uitlegt
en erg geduldig is, ook is het fijn dat Mariska contact opneemt met de leerkracht van mijn zoon zodat ze echt de punten behandeld waar mijn zoon
moeite mee heeft en zo heel gericht les krijgt.

Helderman zegt:
De bijles van Mariska is ons goed bevallen.
Onze dochter voelde zich op haar gemak en vond het leuk om naar bijles te gaan.